Nu är sommaren snart över, och det känns såklart vemodigt, men tänk då tillbaka på alla roliga saker ni gjorde med lufthästarna! Kanske vann du hopptävlingen, ditt sto kanske fölade eller så var du på ridläger med din lufthäst? Vi vill veta allt!!! =D
 
Mina härligaste lufthästminnen från sommaren var när jag badade med Miro, hoppade terrängbanan och när jag körde Plumme borta på Stall Skatstigen! Kommentera jättegärna om dina sommarminnen!
//Maria
 
                                      
 

3 kommentarer

Stall Skatstigen

14 Aug 2014 22:46

Kul att höra att du har ett fint sommarminne härifrån!
Vi tycker det är synd att ni inte kan vara här lite oftare, men vad gör man när det är avstånd... Man gör så klart det bästa av det - precis som vi gör ; ))

Svar: Japp, det gör vi! =)
Tintin, Jill, Maria och Elin

Lina

17 Aug 2014 19:31

Min bästa minne var nog när jag och min kusin badade med hästarna i Vänern och det blåste innöt så det var skit varmt.det är väldigt lång grund där så min ponny Ballou hoppade och stänkte och slängde sig i vattnet så vi badade i mer än en timma.

Svar: Vad roligt! Jag älskar att bada med mina lufthästar också!=) //Maria
Tintin, Jill, Maria och Elin

Lilly

20 Aug 2014 16:18

Hm... Jag har många roliga minnen från sommaren! Fast det bästa är nog när jag och min kompis red ut i skogen fast det var så varmt! Där såg vi en fin sjö. Vi hade tänkt rida nån annan stans där vi kunde bada, fast det såg så frästande ut. Vi galopperade i. Hästarna älskade det! Vi hade hur mysigt som helst och vi fick en ny vän som också älskade lufthästar. Hon brukade tydligen också bada i samma sjö. Så där simmade vi tre runt med våra luftisar! (:

Kommentera

Publiceras ej