Jag tror att jag börjar med ett Hej i detta inlägg. Var ju ett tag sedan jag skrev. Men nu har jag tagit mig i kragen och tänker faktiskt försöka göra något inlägg varje vecka. Lusten att blogga har smygit sig på igen!
 
Så, Hej! Jag har nyss varit ute och ridit Silver i skogen och det var verkligen härligt! Han behövde verkligen röra på gräsmagen. ;) Och bättre blev det ju när Sessan, Tilda o Limpan ville följa med. Det blev riktigt kul!
Det kändes nästan som att det var höst i luften. I slutet av Juli är ju för tidigt, men jo. Vinden var sval och löven nästan dansade i luften. Nu skriver jag ju nästan bara om hur det var i naturen när vi red, hur gick självaste ridningen då?
Jo, Silver verkade pigg och glad att röra på sig. Vi skrittade ut på stigen bakom huset med kompisarna bakom oss, travade en bit och Silver gick riktigt bra. Längde på steget och trampade på. Vi red upp på en stig där vi inte varit förut. Jag tänkte ''Vad kul! En helt ny stig!'' Men snart såg vi att den ledde ner till någons tomt, och där vill vi ju inte störa. Så vi red istället ut på vägen och ner för en kulle. Sedan ut på åkern där vi alla i klubben brallade loss i en åkergalopp i våras. Silver var världständ! Han galopperade nästan på stället, hehe. När jag precis tänkte släppa iväg honom såg jag två rådjur. Dem ville vi inte skrämma, så jag höll in honom. När dem sedan såg oss och själva galopperade iväg kunde Silver inte hålla sig längre. Han sprätta iväg och Oj så kul det blev! :D Han bockade och frustade tills han sedan blev trött och bröt av till trav. När vi sedan tänkte vända hemåt och rida in i skogen där rådjuren förut hade sprungit in så prasslade det i buskarna, det var läskigt tyckte både Silver och jag och vi ville inte gå där! Undra vad det var, rådjuren eller kanske en hare? Läskigt var det iallafall. Vi tog en annan väg hem och passade då på att hoppa några stockar och diken. ♥
 
 
 
//Tintin